Inwestujesz w branży gastronomicznej?
Planujesz otwarcie restauracji lub hotelu?
Jak uzyskać i utrzymać status najlepszego?
Jak zawsze być o krok przed konkurencją?
Prowadzisz restaurację, bistro lub bar?
Dowiedz się, jak jesteś postrzegany!
Chcesz mieć pewność, że wszystko działa prawidłowo?
A może coś idzie nie tak, choć bardzo się starasz, a nie wiesz dlaczego?
Zarządzasz lokalem gastronomicznym lub restauracją hotelową?
Chcesz zwiększyć obrót nie narażając się na znaczący wzrost kosztów?
Chciałbyś stworzyć idealny zespół i efektywnie go prowadzić?
Od ponad 20 lat felietonista: Polska The Times / Dziennik Bałtycki, redaktor JemRadia, autor serii telewizyjnych, od ponad 10 lat twórca serwisu KrytykKulinarny.pl
cykl wykładów z zakresu krytyki kulinarnej w WSTiH w Gdańsku, szkolenie dla właścicieli gospodarstw agroturystycznych, konsultacje gastronomiczne, spotkania autorskie
Ekspert w programie "Smaki Gdańska", wypowiedzi dla Onetu (gość Onet Rano), TVP (Pytanie na Śniadanie), TLC, Radia Plus, Radia Gdańsk, Gazeta Wyborcza, Gość Niedzielny, Rzeczpospolita, Dziennik Polski
członek jury oraz krajowych oraz międzynarodowych wydarzeń kulinarnych o randze profesjonalnej, znawca branży gastronomicznej, hotelrskiej i komunikacyjnej, miłośnik podróży koleją z wyboru
Identyfikacja mocnych i słabych stron Twojego przedsięwzięcia.
Identyfikacja niespójności przekazu ofertowego i wizerunkowego.
Analiza jakości według kryteriów krytyka kulinarnego z ponad 20-letnim doświadczeniem
Dołącz go elitarnego grona moich zadowolonych klientów!