Coaching gastronomiczny Krytyka Kulinarnego
Eksperckimi oczami twojego gościa
Szczegóły

Komu doradzam?

Inwestorzy

Inwestujesz w branży gastronomicznej?

Planujesz otwarcie restauracji lub hotelu?

Jak uzyskać i utrzymać status najlepszego?

Jak zawsze być o krok przed konkurencją?

Restauratorzy

Prowadzisz restaurację, bistro lub bar?

Dowiedz się, jak jesteś postrzegany!

Chcesz mieć pewność, że wszystko działa prawidłowo?

A może coś idzie nie tak, choć bardzo się starasz, a nie wiesz dlaczego?

Managerowie

Zarządzasz lokalem gastronomicznym lub restauracją hotelową?

Chcesz zwiększyć obrót nie narażając się na znaczący wzrost kosztów?

Chciałbyś stworzyć idealny zespół i efektywnie go prowadzić?

Co zmienić? Co poprawić? Co ulepszyć?

Oferta

Proponuję cztery formy współpracy

Konsultacja

prosta i niezobowiązująca

Audyt

szczegółowy i ukierunkowujący

Tajemniczy gość

praktyczna wiedza

Inspekcja łańcuchowa

spersonalizowana współpraca monitorowania jakości według mojej autorskiej metody

O mnie

Studia w zakresie marketingu a przede wszystkim dwudziestoletnie doświadczenie i fachowa wiedza poparta międzynarodowymi certyfikatami pozwalają mi dostegać najsubtelniejsze detale wpływające na sukces w gastronomii. Jestem profesjonalistą. Gwarantuję pełną anonimowość, dyskrecję i ochronę dobrego imienia marki. Nie ujawniam żadnych informacji o klientach.

  • Dziennikarz

    prasa, radio, telewizja, internet

    Od ponad 20 lat felietonista: Polska The Times / Dziennik Bałtycki, redaktor JemRadia, autor serii telewizyjnych, od ponad 10 lat twórca serwisu KrytykKulinarny.pl

  • Szkoleniowiec

    wykłady, szkolenia, konsultacje

    cykl wykładów z zakresu krytyki kulinarnej w WSTiH w Gdańsku, szkolenie dla właścicieli gospodarstw agroturystycznych, konsultacje gastronomiczne, spotkania autorskie

  • Ekspert

    wypowiedzi eksperckie w mediach

    Ekspert w programie "Smaki Gdańska", wypowiedzi dla Onetu (gość Onet Rano), TVP (Pytanie na Śniadanie), TLC, Radia Plus, Radia Gdańsk, Gazeta Wyborcza, Gość Niedzielny, Rzeczpospolita, Dziennik Polski

  • Krytyk kulinarny

    członek i przewodniczący jury konkursowych, podróżnik

    członek jury oraz krajowych oraz międzynarodowych wydarzeń kulinarnych o randze profesjonalnej, znawca branży gastronomicznej, hotelrskiej i komunikacyjnej, miłośnik podróży koleją z wyboru

  • Coaching
    Krytyka
    Kulinarnego

Czego możesz oczekiwać?

Twoja restauracja, hotel, kawiarnia, bar - eksperckimi oczami zwykłego gościa.

Analiza biznesowa

Identyfikacja mocnych i słabych stron Twojego przedsięwzięcia.

Analiza ofertowa

Identyfikacja niespójności przekazu ofertowego i wizerunkowego.

Analiza sensoryczna

Analiza jakości według kryteriów krytyka kulinarnego z ponad 20-letnim doświadczeniem

Dołącz go elitarnego grona moich zadowolonych klientów!

Kontakt

Umów spotkanie, zapytaj o szczegóły mojej oferty dla Ciebie