Odnośnik do komentowanego artykułu: “Magda Gessler o seksie: lekko, nieśmierdząco i z makijażem”.

5 KOMENTARZE

  1. No chce się pewnie 🙂 Zresztą samej Magdy też coraz więcej, ostatnio pojawiła się we Wprost, gdzie publikuje. Ja się cieszę, że mamy nareszcie jakąś charyzmatyczną gwiazdę na niwie kulinarnej

  2. Widziałam krótki wywiad z Panią Magdą w programie Jazda Figurowa. Również było o sexie i jedzeniu oczywiście. Kobitka tak barwnie opowiadała o potrawach przygotowywanych w samym fartuszku, że Figurski nie mógł usiedzieć na krześle. Trzeba przyznać, że ma dużo wdzięku i moc charyzmy. Wspomniała także o najbardziej erotycznym daniu, ale nie pamiętam dokładne co to było. W każdym bądź razie, to z czego było zrobione, rośnie na skałach w Hiszpanii i kosztuje duże pieniążki. Pewnie nasz ekspert Poszukiwacz Smaku, będzie wiedział o czym była mowa :).

  3. Mowa o percebes, specyficznych ukwiałach, które przypominają groźny pazur albo szalonego szparaga 🙂 W każdym razie są strasznie drogie, bo trudno je pozyskać, a afrodyzjakalne właściwości mają pewnie i przez wygląd, i przez smak (morski ostrygowy) i konsystencję (ślimakowa) no i sposób jedzenia (wysysa się to po wykręceniu). Jeśli ma się do tego kieliszek chłodnego szampana (szampana a nie michel angelo!) 😛 to taki wieczór nie może zakończyć się na miętowej herbatce… Ale to w Hiszpanii, bo u nas tego nie ma 🙂

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.