Krytyk Kulinarny w mediach

Europejczycy będą jeść sproszkowane insekty. Właśnie weszły w życie przepisy zezwalające producentom żywności, w tym chleba, na używanie w procesie produkcyjnym sproszkowanych insektów.

Kadr z programu "Pytanie na Śniadanie" - Novel food – mąka z robaków i inne rodzaje innowacyjnej żywności
„Pytanie na Śniadanie” – Novel food – mąka z robaków i inne rodzaje innowacyjnej żywności

Skąd wziąć prawdziwe jedzenie? Co to znaczy dobrze zjeść? To pytanie stawiamy szczególnie przed świętami. Czy musi być dużo i drogo? Agnieszka Michajłow pyta eksperta.

 

Polskie pierogi docenione w międzynarodowym rankingu przekąsek

Wybrano najlepsze restauracje na świecie Mówiliśmy o tym w niedzielnym wydaniu Pytania na śniadanie.

Drogo jest już wszędzie – i nad morzem, i w górach, i na Mazurach. Mówiliśmy o tym w niedzielnym wydaniu Pytania na śniadanie, podzielając obawy widzów, że nie wszystkich może być stać na wyjazd.

Jak Polacy odżywiają się na wakacjach i ile wydają na jedzenie?
Jak Polacy odżywiają się na wakacjach i ile wydają na jedzenie? – Artur Michna – ekspert w „Pytaniu na śniadanie”

Ryby z Bałtyku są coraz trudniej dostępne ale korzystając z moich porad w nadchodzące wakacje masz szansę wytropić i uraczyć się tymi najlepszymi. Wystąpienie Krytyka Kulinarnego Artura Michny w programie „Pytanie na śniadanie” w TVP2.

„Gdańsk to przede wszystkim eleganckie jedzenie”. Wystąpienie Krytyka Kulinarnego Artura Michny w programie „Onet Rano” Jarosława Kuźniara.

Spotkanie autorskie Krytyka Kulinarnego Artura Michny w Bielsku-Białej.

Rezerwacje wskazane – trzyodcinkowa seria kulinarno-podróżnicza o tematyce restauracyjnej z udziałem Krytyka Kulinarnego Artura Michny. Bohaterem każdego z odcinków będzie jedna z odwiedzonych przez nas wybrzeżowych restauracji.

Kaszëbskô Kóruna:
Zamek w Krokowej:

Telewizja, radio, prasa

Zawsze Pomorze Autentyczność. Opowieść. Klimat, czyli rozumne podejście do tradycji kulinarnych. Artykuł w niezależnym portalu „zawsze Pomorze”.
Zawsze Pomorze Rozmowa o zmianach w żywieniu spowodowanych przez wojnę na Ukrainie w niezależnym portalu „zawsze Pomorze”.
Anty Radio Rozmowa Pawła Lorocha z Krytykiem Kulinarnym słuchaj nagrania
Wypowiedź Krytyka Kulinarnego Artura Michny dla portalu wyborcza.biz: „Warszawski obyczaj: 100 zł obowiązkowego napiwku. Restauracje zaskakują kwotami na rachunku”
Jedynka Krytyk Kulinarny w audycji „Dziecko w drodze” (Polskie Radio). Rozmowa o zabieraniu dzieci do restauracji.
Biokurier.pl Artur Michna o menu dla dzieci w polskich restauracjach (Biokurier.pl)
TVP2 Ekspert w programie TVP2: Pytanie na Śniadanie (Gdzie jeść na urlopie by uniknąć zatrucia?)
TV TeTka Rozmowa z Krytykiem Kulinarnym Arturem Michną w TV TeTka na temat serników.
Czas Świecia Krytyk Kulinarny Artur Michna w „Czasie Świecia” – Lubię jeść i rozmawiać o jedzeniu – wywiad.
Dziennik Bałtycki Wywiad z Krytykiem Kulinarnym Arturem Michną w Magazynie Rejsy Dziennika Bałtyckiego – „Restauracja to są ludzie, a jedzenie – to też emocje
JemRadio.pl Krytyk Kulinarny w JemRadio – autorska audycja radiowa. Premiery w każdą środę o godzinie 20.00. Możliwość słuchania on-line.
Gazeta Tczewska Wywiad w Gazecie Tczewskiej o Kulinarnych Rewolucjach i restauracjach na Kociewiu – „Śmierć rosołowi z kostki i karkówki z coli!
Portal Onet Krytyk Kulinarny w portalu Onet – wypowiedź ekspercka na temat cen w restauracjach w artykule Justyny Sobolak „Kroją nas na marżach
Magazyn Alkohole (Tesco) Felieton Krytyka Kulinarnego na temat „Whisky w kuchni” w Magazynie Alkohole wydawanym dla sieci Tesco (Jesień 2014).
Radio Plus Krytyk Kulinarny w programie Michała Turka w Radiu Plus opowiada o Festiwalu Smaku w Grucznie słuchaj rozmowy
Dziennik Polska Krytyk Kulinarny o food truckach. Dziennik Polska The Times: Kulinarna jazda bez trzymanki
Smaki z Polski „Smaki z Polski” – wywiad z Krytykiem Kulinarnym Arturem Michną – Kwintesencja dobrej knajpy?
TVP2 Ekspert w programie TVP2: Pytanie na Śniadanie (O gastronomii nad morzem)
Radio Plus Krytyk Kulinarny i Basia Ritz w programie Michała Turka w Radiu Plus
słuchaj rozmowy
Dziennik Polski Taniec z gwiazdkami. Każdy restaurator chce być wyróżniony (wywiad w Dzienniku Polskim)
Radio Plus Krytyk Kulinarny jako gość Michała Turka w świątecznym wydaniu programu Radia Plus „Turek Pomoże od kuchni”
słuchaj rozmowy
Radio Gdańsk Krytyk Kulinarny w programie „Puls ziemi” mówi o konkursie kulinarnym na Kociewiu
słuchaj rozmowy
Radio Gdańsk Krytyk Kulinarny w programie „Puls ziemi” opowiada o kuchni Kociewia
słuchaj rozmowy
Przegląd Samorządowy Krytyk Kulinarny o Grucznie, Łapanowskim i Amaro w „Gazecie Festiwalowej”
Radio Plus Krytyk Kulinarny opowiada o Festiwalu Smaku w Grucznie oraz ocenia domowe przetwory pani Kasi (z kasia-gotuje.pl) w audycji Michała Turka
słuchaj rozmowy
Przegląd Samorządowy Rozmowa z Krytykiem Kulinarnym w „Przeglądzie Samorządowym”
Radio Plus Krytyk Kulinarny opowiada o „Starogardzkim słodkim szlaku”
słuchaj rozmowy
Gazeta Kociewska Wywiad z Krytykiem Kulinarnym w Gazecie Kociewskiej (nr 25 z 19.06.2013).
Radio Plus Ekspert w programie kulniarnym Michała Turka „Turek Pomoże od kuchni”
słuchaj rozmowy
TLC Ekspert w programie Polski Turniej Wypieków, TLC, październik 2012
Radio Plus Rozmowa Iwony Demskiej z Krytykiem Kulinarnym o dobrej kuchni
słuchaj rozmowy
Anty Radio Rozmowa Pawła Lorocha z Krytykiem Kulinarnym
Antyradio Gastrofaza 2.0, Rozmowa Pawła Lorocha z Krytykiem Kulinarnym
Radio Gdańsk Rozmowa Dominika Sowy z Krytykiem Kulinarnym
słuchaj rozmowy
Radio Plus Gość „Z Turkiem w Polskiej Kuchni”, CH Manhattan
słuchaj rozmowy
Radio Gdańsk Rozmowa na żywo – Radio Gdańsk (09.07.2011 r.)
Radio Plus Gość Iwony Demskiej (30.12.2010 r.)
Dziennik Bałtycki Felietonista w Magazynie Rejsy Dziennika Bałtyckiego
Dziennik Bałtycki Artykuł o GMO (11.02.2011 r.)
Artykuł o kuchni na Euro2012 (03.03.2011 r.)
Oliwa z Oliwek Publicysta na portalu oliwazoliwek.pl